Jump to content
Antony23

Генерация за 4та и 5та

Recommended Posts

Колеги някой може ли да каже къде могат да ми изработят цялостна генерация - от изпускателен колектор до крайно гърне и на каква сума?Въпросът ми е и за двете генерации сивик.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко зависи от това какви и колко резонаторни гърнета ще слагаш, какво крайно гърне, какво фи на генерацията ( дали 50,55,60, ако си оптимист 65-70 :D ) на колена и заварки ли ще са ти завоите, на сгъвки ли, колко пари ще ти вземе майстора и т.н. и т.н. Средно излиза около 250-300 лв. с труда. Тръба неръждавейка не знам каква пара е, но черните тръби примерно ф51 ( 2 мм стена ) е 3,50 метъра, но такива колена не могат да се намерят за завоите. Принципно цените на заварка в Русе са около 10 лв на шев, също 10 лв на тръбогиб-а на огънато. Резонаторни гърнета в най- евтиния случай са 25 лв бройката, а крайните ги има от 40 до 540 лв бройката.Но общо взето 300 лв излиза ако отидеш при майстор, груба цена.

П.П. И за 4-ката и за 5-цата са еднакви, дори за 5-цата се прави по- лесно, защото гърнето и се намира в дясната част на бронята, а на четворката в лявата и се прави допълнителна гимнастика за изкарване на тръба до лявата част.

Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...