Antony23 4 #1 Публикувано 23 Май, 2014 Колеги някой може ли да каже къде могат да ми изработят цялостна генерация - от изпускателен колектор до крайно гърне и на каква сума?Въпросът ми е и за двете генерации сивик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bonev911 24 #2 Отговорено 17 Юни, 2014 Всичко зависи от това какви и колко резонаторни гърнета ще слагаш, какво крайно гърне, какво фи на генерацията ( дали 50,55,60, ако си оптимист 65-70 ) на колена и заварки ли ще са ти завоите, на сгъвки ли, колко пари ще ти вземе майстора и т.н. и т.н. Средно излиза около 250-300 лв. с труда. Тръба неръждавейка не знам каква пара е, но черните тръби примерно ф51 ( 2 мм стена ) е 3,50 метъра, но такива колена не могат да се намерят за завоите. Принципно цените на заварка в Русе са около 10 лв на шев, също 10 лв на тръбогиб-а на огънато. Резонаторни гърнета в най- евтиния случай са 25 лв бройката, а крайните ги има от 40 до 540 лв бройката.Но общо взето 300 лв излиза ако отидеш при майстор, груба цена. П.П. И за 4-ката и за 5-цата са еднакви, дори за 5-цата се прави по- лесно, защото гърнето и се намира в дясната част на бронята, а на четворката в лявата и се прави допълнителна гимнастика за изкарване на тръба до лявата част. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове