Jump to content
росенKN

Сегменти за акорд 5г

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравеите колеги-мисля,че ми доиде време и на мен за смяна на сегменти,още не окончателно но е 99% сигурно.Та въпроса ми е някои сменявал ли сегменти купени от Бг и от къде?Интересуват ме отзиви(положителни и отрицателни) защото срещам големи разлики в цените на една и съща марка сегменти на различните места-говориме за НПР и РИК.Чудя се дали се предлагат ментета(говоря в по големите фирми за авточасти)или просто ценообразуването е различно.Ако някои знае как и по кое се различават евентуалните копия на оригиналните,също и опаковката.Някои ако има и снимки ще е много добре.Варианта да ги взема от чужбина ми е малко труден-имам човек в Щатите които може да ми вземе и донесе ако му посоча кое точно и от къде,но не искам да зимам нищо преди да се отвори колата,а незнам кога ще е това-просто като се разглоби трябва възможно наи бързо да се събере,защото ми трябва постоянно.Също се озадачих че има и ремонтни размери??Доколкото знам цилиндри на хонда не се шлаифат-или се бъркам нещо?

Редактирано от росенKN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги някакво мнение за сегментите които продават на ,,Симеон,,-целта на темата е да сподели някои които е попадал на доказани ментета.....и по какво се различават.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...