borko_st89 7 #1 Публикувано 21 Май, 2014 Здравейте колеги. Може и да повтарям някоя тема, за което се извинявам, но рових 2 дни и не намерих нужната ми информация. Та сега по темата...значи трябва ми подробна схема за фаровете за Сивик д13б2, 1995г. Търсих и в интернет, но нещо не намирам подробна. Проблема ми е следния, сложих си Angel eyes-ки и на късите имам ксенон и проблема е, че като превключвам на дълги късите се гасят и се сещате, че докато ми загреят ксеноните в тъмното се получава един мъртъв период, в който не виждам нищо. Целта ми е да сложа допълнителни релета или да направя така че да не се натоварва системата и да не започва да грее. Но за тази цел ми трябва подробна схема, защото из интернет намирам все някакви принципни. Или ако някой знае, къде точно се намират релетата да знам къде да търся и дали са отделни за всяка светлина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #2 Отговорено 21 Май, 2014 Здравей, ще почна от зад напред светлините са на отделни релета и на отделни предпазители на всеки фар и светлина. Има някъде подобна тема като правих мойте аз ги направих с реле през което минава ток директно от акумулатора а захранването на бобината от ,сигнала при включване на габарити, изведен при предпазителите мъжки пинове пластмасата около тях прилича на покривчета намират се над предпазителите и са 5 на брой. Тока от акумулатора съм го подал на предпазителите на късите и така имам постоянни къси при включване на габарити това го направих преди да сложа дневните светлини за да не стават питанки дали съм на къси или на габарити. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове