Jump to content
Guest jica

Какви цени вървят хондите в европа

Recommended Posts

Guest jica

Тази тема доста ме вълнува а предполагам и доста хонда фенове.Искам да си взема сивик 5 генерация 93-96 година 90 коня ако може да е нов внос но като гледам цените в германското мобиле и лошо ми става 1000 1500 евро и то за кола която е 92 93година с докарването и смяна на консумативите ще се върже на 5000лв. Непрекъснато чувам за коли на около 10 до 15 години за около 500 600 евро. От къде ги внасят и читави ли са и ако са читави кои са тези дето ги внасят че и аз искам. И другия много важен въпрос от къде е най-добре да се внесе кола и вярно ли е че италянските са такива каруци защото онези гадове не си поддържат колите.В този форум има ли човек който да се занимава с внос на коли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jica

Интересува ме на какви пари вървят сивиците за да знам каква сметка да си правя на парите.Може би повтарям темата но никой не е задал въпроса на какви цени вървят хондите 5 генерация в добро състояние в българия и на запад.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 323f-fan

Ми такива за по 500-600 евро са пълни таралясници,читавите коли специално в Германия са си скъпи!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Salamander

от германия 4итав сивик5 за по малко от 1200евро не мисля ,4е 6те намери6 и то 1.3 75коня :) 4увал съм,4е от холандия и австрия колите били запазени,но в крайна сметка вси4ко се свежда до поддръжка :D не е сигурно ,4е като е холандец няма да е немърлив :D на мнение съм,4е от където и да я вкара6 пак по добре от колкото да я купи6 от бг :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Не е вярно ,че от чужбина е по-добре от БГ . Аз ако бях намерил щях от БГ да си купя. Тук има много фенове които си поддъжат колите на 6. Аз лично като знам как си поддържам колата не вярвам да има германец , който да го прави по-добре.Мойта е от Италия , но в имах късмет и е ок. Навсякъде има и хубави и гадни коли , затова човек просто трябва да разгледа. В Германия може да се счита ,че са по-добри , но са адски скъпи плюс това германеца е скръндза по отношение на колата .... забележете ,че в мобиле.де 90% са 1.4 и 1.5 ...Може и добре да поддържа за сметка на първоначалната инвестиция , но не знам !От България не си заслужава ако се взима от автокъща , където са я внесли каруцата и са я напудрили .... трябва да се внимава, макар че и онези имат добри екземпляри.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRacing

За каква цена си търсиш и искаш ли да има забележки?И какъв двигател искаш да има?Цвят?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jica

За каква цена си търсиш и искаш ли да има забележки?И какъв двигател искаш да има?Цвят?

Ами става въпрос за сивик 5 генерация хечбек от 93 до 95 година 1,5 двигател 90 коня, но да не е втек няма значение дали е пълна или моно инжекция.Не искам по-сложните двигатели защото си мисля че и поддръжката им ще е по-скъпа а и в БГ има малко разбирачи на тези двигатели съответно и цената на ремонтите няма да е малка ако вземе да се счупи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:hondarulez: Фене ако искаш читава кола си купи от Италия, но си приготви доста парици, какво имам предвид в Германия, Австрия хварлят един вид химикал които не позволява на патищата да замразват НО тои е..ва ма.мата на колите, не можеш да си представиш на какво приличат вазлите и агрегатите отдолу, в италия знаете какав е вапроса птносно снеговалежа, в Италия задалжително имат екстри, и какво имам предвид като казвам пари моита бе обявена за 3 200 ЕВРО лошо ми стана смакнах я до 2 800, та значи тя е 95г. има климатик, ел. пакет, сервизна книжка с историята и, и я купувам от парви собственик на 105 200км. беше втора кола в семеиството, за састоянието и нямам думи след като бях трагнал за мотор, защото вече имах такава кола у дома, та не се здаржах и я купих и ми станаха две еднакви и без мотор се варнах е в краина сметка (старата) я продадох сега един фен ме вранка да му я дам за 6 000лв. но след като сам направил обслужване на 100% няма как да стане успе но САМО от Италия на всякаде хората са различни и на всякаде можеш да срещнеш марлячи :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jica

Искам да е в добро състояние да няма забележки по-външен вид , двигател и окачване и от там да си правя сметка дали имам пари или ще намалявам критериите.А за цвят да не е черна иначе нямам претенции.Предпочитам да е с ел.стъкла и огледала ама тва не е болка за умиране.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jica

Черните за по- евтини

Защо е така.А белите скъпи ли са защото много ме кефи бял сивик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Белите са о6те по- евтини поне с 200 Евро по- надолу от 4ерните

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jica

:hondarulez: Фене ако искаш читава кола си купи от Италия, но си приготви доста парици, какво имам предвид в Германия, Австрия хварлят един вид химикал които не позволява на патищата да замразват НО тои е..ва ма.мата на колите, не можеш да си представиш на какво приличат вазлите и агрегатите отдолу, в италия знаете какав е вапроса птносно снеговалежа, в Италия задалжително имат екстри, и какво имам предвид като казвам пари моита бе обявена за 3 200 ЕВРО лошо ми стана смакнах я до 2 800, та значи тя е 95г. има климатик, ел. пакет, сервизна книжка с историята и, и я купувам от парви собственик на 105 200км. беше втора кола в семеиството, за састоянието и нямам думи след като бях трагнал за мотор, защото вече имах такава кола у дома, та не се здаржах и я купих и ми станаха две еднакви и без мотор се варнах е в краина сметка (старата) я продадох сега един фен ме вранка да му я дам за 6 000лв. но след като сам направил обслужване на 100% няма как да стане успе но САМО от Италия на всякаде хората са различни и на всякаде можеш да срещнеш марлячи :offtopic:

Не искам с климатик много скъпо ще се върже.Всъщност искам ама нема пари за него.А за сервизна книжка и аз искам да има дори е задължително да има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jica

Абе хора а как мислите кога е най-добре да се купува през кой сезон така че да има достатъчно читави коли на пазара и са на прилични цени.Предложи ми една приятелка да ходим в германия лятото с баща и, той разбира от коли надявам се повече от мен а пък и е тираджия така че знае и немски а предполагам и къде има автоборси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

абе брат за кви сезони говориш това да не са домати ???когато решиш ставаш и заминаваш.а за по евтините колици ......... по добре си вземи от бг от колкото евтина от германия или някаде другаде щото като се трътни по пътя ще ти седне доста по скъпа и ще си имаш боклук :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Абе хора а как мислите кога е най-добре да се купува през кой сезон така че да има достатъчно читави коли на пазара и са на прилични цени.

На есен колега на есен,тогава се броят пилците :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да задам един много важен въпрос относно избора на сивик 5 генерация и той за какво трябва да се внимава,какво трябва да се огледа което може да прецакано т.е. кои са му слабите части които се износват по-бързо по-окачване и двигател. Някъде четох че трябва да се внимава за каретата на полуоските, че се износвали когато колата е карана на ръчка с въртене на гуми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...