MAD DOG 445 #1 Публикувано 15 Май, 2014 По-точно трябват ми комплект ремъци за един касетен дек.Някой да е пазарил от някой магазин?Лошото в случая е че не се знаят размерите щото старите са на парцали.Евентуално трябва да се търсят по каталог в специализиран магазин.В Стара Загора не могат да ми помогнат.Или пък не искат,все тая.Някой някъде да знае за решение на проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #2 Отговорено 15 Май, 2014 Марка и модел на дека? Само не ми отговаряй Technics Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #3 Отговорено 16 Май, 2014 Някакво решение имаше... половин час търсих, как се казваше отдавна вече покойния господин, който изработваше ремъци във Варна, но не мога и не мога и не мога да се сетя. Срещу Операта му беше къщата, в последствие имаше магазин зад Операта... Магазинът още си е там и май още носи неговото име, а преди няколко години взех някакви ремъчки, поради което предполагам, че още поддържат изработването и предлагането. Някой от варненци ако се сети, да подскаже фамилията. Иначе, брат ми търсеше ремъци за едно уникално "уолкменче" на Тошиба, от средата на 80-те. Спомням си, че с голям зор докара точните размер, при положение, че оригииналите бяха на лице, но разтеглени от годините. След бая проби с ремъци от сервиз на Сони, машинката просвири без да влачи или вие. Докато търсех името на дядката с ремъците, намерих това - http://kvazer.com/428-audio-video-driving-belt Сетя ли се нещо повече и по-конкретно, ще споделя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #4 Отговорено 16 Май, 2014 Aiwa AD-F810 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 8 Юни, 2014 (Редактирано) Бай Кок , що не ползваш за жокер твоя познат "Хомофабера" ?! Редактирано 8 Юни, 2014 от ROCKONOFF Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #6 Отговорено 8 Юни, 2014 В Бургас се сещам за няколко магазинчета където продават подобни неща и може да имат или да се поръчат... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Драгойчо 439 #7 Отговорено 11 Юни, 2014 То, хубаво се сетих, но не какво да е, а това, че освен ремъците, ще трябва да се сменят и ролките. Щом ремъците са станали на дроб, ролките няма да са в по-добро състояние. Намирането им е още по-проблемно. За главите ще приемем, че ще влязат в кондиция, след чистене със спирт. И преди някой да се е измайтапил, че остава и масло да трябва да се сменя, да, възможно е, макар да не е точно масло, а технически вазелин, в резервоарчето до вратичката, за плавното и отваряне. Абе, поддръжка на ретро машина. И както биха казали младежите, да живеят необслужваемите мъръзъ плейъри! Digital age! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове