Jump to content
MAD DOG

Питанка

Recommended Posts

По-точно трябват ми комплект ремъци за един касетен дек.Някой да е пазарил от някой магазин?Лошото в случая е че не се знаят размерите щото старите са на парцали.Евентуално трябва да се търсят по каталог в специализиран магазин.В Стара Загора не могат да ми помогнат.Или пък не искат,все тая.Някой някъде да знае за решение на проблема?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марка и модел на дека? Само не ми отговаряй Technics :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някакво решение имаше... половин час търсих, как се казваше отдавна вече покойния господин, който изработваше ремъци във Варна, но не мога и не мога и не мога да се сетя. Срещу Операта му беше къщата, в последствие имаше магазин зад Операта...

Магазинът още си е там и май още носи неговото име, а преди няколко години взех някакви ремъчки, поради което предполагам, че още поддържат изработването и предлагането. Някой от варненци ако се сети, да подскаже фамилията.

Иначе, брат ми търсеше ремъци за едно уникално "уолкменче" на Тошиба, от средата на 80-те. Спомням си, че с голям зор докара точните размер, при положение, че оригииналите бяха на лице, но разтеглени от годините. След бая проби с ремъци от сервиз на Сони, машинката просвири без да влачи или вие.

Докато търсех името на дядката с ремъците, намерих това - http://kvazer.com/428-audio-video-driving-belt

Сетя ли се нещо повече и по-конкретно, ще споделя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aiwa AD-F810

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Бай Кок , що не ползваш за жокер твоя познат "Хомофабера" ?! 

Редактирано от ROCKONOFF

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Бургас се сещам за няколко магазинчета където продават подобни неща и може да имат или да се поръчат...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То, хубаво се сетих, но не какво да е, а това, че освен ремъците, ще трябва да се сменят и ролките. Щом ремъците са станали на дроб, ролките няма да са в по-добро състояние. Намирането им е още по-проблемно. За главите ще приемем, че ще влязат в кондиция, след чистене със спирт.

И преди някой да се е измайтапил, че остава и масло да трябва да се сменя, да, възможно е,  макар да не е точно масло, а технически вазелин, в резервоарчето до вратичката, за плавното и отваряне. Абе, поддръжка на ретро машина.

И както биха казали младежите, да живеят необслужваемите мъръзъ плейъри! :D Digital age!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...