eNigMa_ 4 #1 Публикувано 11 Май, 2014 Колеги понеже д13-та не я бях карал известно време, а сега ми се наложи. Забелязах че колата няма същата мощност . Омалява много здраво на какво може да се дължи това? (колата е на газ/бензин) , а и също и разхода и се вдигна. Моля за съвети , да знам какво да правя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antony23 4 #2 Отговорено 14 Май, 2014 Карбураторите почиствал ли си ги? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #3 Отговорено 14 Май, 2014 Въздушния филтър виж в какво състояние е ... При работа на газ е доста ключов... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eNigMa_ 4 #4 Отговорено 14 Май, 2014 Карбураторите почиствал ли си ги? Не карбуратора не съм го барал . . Понеже си нямам представа от тия карбуратори . . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #5 Отговорено 15 Май, 2014 Вземаш си един спрей за почистване на карбуратори, около 7-8 лева е, махаш капака на въздушния филтър, и мрежичката, ако има, и трябва някой да подава газ, и ти да пръскаш обилно, и за секунди карба побелява, става като нов, това го правиш 2-3 дена, може да има отлъгвания, и за това да не върви както трябва. При мен това подейства, на стария ми карб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове