Civic_92Pld 0 #1 Публикувано 6 Май, 2014 Здравейте колеги,преди няколко дни си сложих биксенон H4. При теста на ксенона се появи проблем при къси светлини тои работи на дълги а при дълги обратното на къси .. на какво може да се дължи това моля ви колеги помагайте Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 7 Май, 2014 Не съм много на ти с кабелите, но според мен проблема ти е в буксата на ксенона, която се свързва към ориналната букса на колата.Вземи една обикновенна крушка Н4 закачи си я на фара и виж дали ще го има проблема пак. Ако го няма значи трябва да се разменят 2 от кабелите на буксата на колата. Те кабелите са 3 един е за масата , един за късите и един за дългите. Разменяш този на късите и на дългите и би трябвало да е ОК. Но не съм специалист в тези области, ако някой още даде мнението си ще е добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KImbo 2 #3 Отговорено 15 Ноември, 2014 (Редактирано) Пичове здравиейте кажете каква е разликата между биксенон слим и обикновения биксенон и дали еднакво светят. Каква е тази Ас и ДС система за бикденон аз карам англичанка 99г 1.6 115 коя е най-добра за мен.Благодаря Редактирано 15 Ноември, 2014 от KImbo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове