Barito 3 #1 Публикувано 6 Май, 2014 Колеги идва лято , и колите ще са на припек нека да ги облекчим малко с някои сенник примерно с логото на клуба . Ако има желаещи нека да се организираме и да действаме . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cvetomill 40 #2 Отговорено 6 Май, 2014 Даа, това е много добра идея. Аз от миналта година си търся хубав сенник, че карам с един от тия отражателните, много гаден и падащ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
IVTEC 58 #3 Отговорено 6 Май, 2014 Супер идея! Навит съм, въпреки че не съм член на клуба, но и аз карам с един, който даже не се закрепва за стъклото, а се опва на таблото. Това с логото ми харесва. Даже би ми харесало повече с емблемата на марката или с моделния надпис на модела със същия шрифт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trance4life 9 #4 Отговорено 7 Май, 2014 ако е хубав със нашето лого може и аз да се включа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumenbo 8 #5 Отговорено 11 Май, 2014 И аз съм заSent from my HTC Desire 500 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demonized 3 #6 Отговорено 11 Май, 2014 Аз съм навит също Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове