Prodigy 0 #1 Публикувано 4 Май, 2014 Здравейте колеги,Имам Хонда Сивик 95 година 5 ген. Днес се появи следния проблем. Натиснах съединителя запалех на свободна скорост и педала не се върна. Не мога и да вклуча на скорост. Имате ли представа от какво може да е това?Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kosio76 2 #2 Отговорено 4 Май, 2014 Някоя от помпите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #3 Отговорено 4 Май, 2014 Провери си казанчето за спирачна течност на за съединителя и долей, ако пак изчезне течността си търси причината в някоя помпа, може би. На мен ми се е случвало точно същото, долях и се оправи, повече не я губеше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodigy 0 #4 Отговорено 4 Май, 2014 Благодаря за съвета ще пробвам. Течността трябва да е специална за хонда нали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #5 Отговорено 4 Май, 2014 не специална ,а обикновена спирачна течност дот4 например Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #6 Отговорено 4 Май, 2014 И на мен ми се случи преди година и след като налях течност в казанчето се оправи и от тогава само карам.Спирачна течност DOT 4 нищо специално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #7 Отговорено 12 Май, 2014 (Редактирано) След като си стигнал до там да ти падне педала до долу и да залепне за пода, системата трябва да се обезвъздуши след като си налял спирачна течност в казанчето, защото това не е като охладителната система, да долееш антифриз и да набичиш парното чакайки я сама да се обезвъздуши. Това си е затворена хидравлична система като спирачките, ако е необезвъздушена може да те доведе до лошо амбриране и да затруднява включването на предавките...Иначе за да имаш загуба на спирачна течност, значи имаш теч някъде и вероятно някоя от помпите да ти е заминала. Редактирано 12 Май, 2014 от Petar Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmeq 37 #8 Отговорено 12 Май, 2014 Същия проблем ,както моя преди 1 месец,оказа се помпа на съединителя 30 лева струва,сменя се супер лесно има долу и пропка за обезвъздушаване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове