Jordan_kolew 0 #1 Публикувано 27 Април, 2014 (Редактирано) Здравейте колеги имам няколко въпросчета към вас не знам дали има такава тема но не можах да намеря затова пиша. от скоро си направих регистрация тук защото искам да ставам собственик на сивик 5 ген. много мерак имам много ми харесват, макар и да не съм много знаещ и това ще ми е полезно за избора. Пуснал съм тема че търся но както и да е та вросът ми е кой двигатели са за предпочитане каква е разликатака между д15б2и д15з1 като изключим моно инжекцията и инжекция и обикновената система и в-тек е кои двигател е по надежден кой повече върви. Вече знам че в-тека 1.5 е най- икономичният ,но дали и повече върви като (1.6) като е в-тек система,може ли обикновеният двигател да се преправи с главата и компютара на в тека ,с една дума другото съвместимо ли е. д15б2 само моно ли е или има и пълна инжекция. И двете неща ме интересуват да е икономична при нормални карания и се пак като и задам да е пъргава и да има що годе прилично вървене.Защото в сайтове като гледам обикновеният двигател го дават повече да върви но пък като знам че в-тек вървят повече (1.6) и от там идва и другият ми въпрос. Е каква е разликата между в-тек-е и само в-тек . в последствие ще задавам и другите си въпроси :Д. Не всеки се е родил научен отворен съм за вашите мнения и ги очаквам Редактирано 27 Април, 2014 от Jordan_kolew Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan_kolew 0 #2 Отговорено 29 Април, 2014 благодаря за огромната информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New-1 36 #3 Отговорено 30 Април, 2014 от двата мотора Д15б2 върви повече,макар че разликата е минимална,но за сметка на това Д15з1 е по икономичен.Разликата междо в-тек и в-тек е е,че в-тек е се води икономичен.По причцип частите на Д-сериите(глава,всмукател и др.) са взаимозаменяеми и лесно може да се преправи моно инжекцията на Д15б2 в пълна инжекция и още много други щуротии.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan_kolew 0 #4 Отговорено 6 Май, 2014 благодаря това исках да знам ако евентуално взема моно инжекция да е направя пълна според мен е по добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Колега 203 #5 Отговорено 6 Май, 2014 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=7567&hl=d15z1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
richy74 3 #6 Отговорено 15 Май, 2014 az imam 1.5 monoinjekciq d15b2 avtomatik i da ti kaja v-teka 1.6 do 120 go skasvam moje bi zashtoto sam avtomat no ot tam natatak prosto zabravqm che sam napred ...........prosto kato se otvori vitek-a me izduhva moqta na dalag pat gori okolo 6 na sto no na gradsko e mnogo ..........nad 12 no pak inache dvigatelq e super i e na okolo 300 000 no ne gori gram masalce Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan_kolew 0 #7 Отговорено 19 Май, 2014 благодаря за темата не бях я чел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове