bob40 0 #1 Публикувано 19 Април, 2014 (Редактирано) здравейте колеги преди няколко дена си купих сивик 7ма генерация 1.7 ctdi много ми харесва колата, но имам 2 проблема с нея първо буквално няколко часа след като я купих десните предна и задна врата сряха да се заключват чрез централното заключване, трябва да ги заключвам ръчно, вратите откъм водача и багажника за заключват и вторият проблем е със парното - не духа топло, клапата изобщо не обръща някакви идеи как може да се решат тези проблеми Редактирано 19 Април, 2014 от bob40 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icko_stanev 78 #2 Отговорено 20 Април, 2014 Честито за придобивката, колега ! Прочети тази тема http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=44905 - в нея има описано за проблема с машинките на централното (аз имах такъв). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bob40 0 #3 Отговорено 21 Април, 2014 мерси колега ще пробвам това с почистването на машинките макар, че имам съмнения за някакъв проблем по ел. инсталацията тия дни бая валя, а и е странно как така и 2те врати от дясно отказа по едно и също време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikolaipl 0 #4 Отговорено 21 Януари, 2017 Здравей, карам Сивик 1,7 Дизел, 2003, след 1 седмица престой в студа запали двигателя от раз, но парното така и не проработи. Врътката, която пуска парното се стремеше да застане в средно положение. Двигателя загря много бързо, но така и не тръгна парно. Подобно ли е на твоя случай и как се реши проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове