Jump to content
Guest chefo

съвет за покупка

Recommended Posts

Guest chefo

здравейте всички, смятам да си купувам хонда и реших да се обърна кум вас за съвет.колата която ми предлагат е honda civic от края на 98г., с климатик, и мотор 1,4 на около 150 х. км.та въпроса ми е как да разбера дали този мотор е 75 или 90 коня и мога ли по някакъв начин да разбера дали това са реалните километри на колатап.п. моля да ме извините ако темата не е за тука но съм нов и неориентитан още

Редактирано от chefo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

километрите звучат реално. Няма как да разбереш дали наистина е така. А колкото до 75 или 90кс.... не му мисли :thumbs1: Принципно по номера на двигателя можеш да го разбереш, но нека някой от колегите да ги изрецитира че не ги помня.А защо да не го мислиш.... Ами 6лв за една гарнитурка и 75кс стават малко повече. Не се знае дали стават баш 90, но засега това е май единствената съществена разлика която е открита между двата двигателя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Познава се по номера на двигателяd14a7 75 к.с.d14a8 90 к.с.Тук сме писали по въпроса.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8275

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chefo

добрееем, мерси много момчета.а я да ви питам, ей така от чисто любопитство, има ли някакъв двигател от 90 до 120 коня (щото аз такъв търся) който да се е наложил като най-сполучлив и кой е той? :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHOYO

Относно километрите,виж дали цифритеса подредени равно по хоризонталата,ако не са значи е пипано.Разликата в разминаването е минимална(1-2мм),затова се вгледай хубаво.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...