tony-asa 588 #1 Публикувано 9 Април, 2014 Въпроса ми е,стават ли вилиците за предни амортисьори от 6г на амортисьори от 5г.? Става въпрос за предни.Моля за отговор от хора които са мерили.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 9 Април, 2014 Аз не съм мерил, но мога да ти кажа, че стават, защото амортисьорите и на двете генерации са еднакви .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #3 Отговорено 9 Април, 2014 Стават, пробвал съм, но на 6-та са по широки при болта който се хваща за носача... ще трябва да се подложи... пробвал съм и вилици от 5-та на 6-та но отново не стават при захващането за носача, те съответно са по тесни.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #4 Отговорено 9 Април, 2014 Колега HONDA-TEAM интересува ме амортисьор от 5г. дали ще влезе във вилицата на 6г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #5 Отговорено 9 Април, 2014 Да влиза ! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tony-asa 588 #6 Отговорено 9 Април, 2014 Благодаря за отговора,това ме интересуваше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #7 Отговорено 10 Април, 2014 Стават безпроблемно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове