h4rd2kill 2 #1 Публикувано 6 Април, 2014 Здравейте, имам сивик 1.6 96 г. D16Y3. След като разгледах форума доста се споменават марки като ATE, EBC, TEXTAR и има доста доволни потребители. За сега съм заделил 60-70 макс 100 лв. за предни накладки, та въпросите са ми следните: Мога ли да взема нещо що годе качествено за тези пари. Намерих едни Bosch за към 60лв. С какво се прави компромис при по- евтините? Даите предложения какво да взема. Ще помоля и за съвети от къде мога да си купя съответната марка. Благодаря предварително! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
scar_tissue 0 #2 Отговорено 7 Април, 2014 Не вземай Bosch. Моята кола е с такива и доста "свирят", много е дразнещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #3 Отговорено 7 Април, 2014 Аз съм много доволен от комбинацията накладки Теxtar-дискове Zimmermann. А и специалистите май това препоръчват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h4rd2kill 2 #4 Отговорено 7 Април, 2014 Благодаря за отговорите! Реших да си взема TEXTAR. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumenbo 8 #5 Отговорено 7 Април, 2014 Аз преди 3-4 години взех TEXTAR и се разсвириха след 1000 км. Сега взех EBC от общата поръчка и съм много доволен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #6 Отговорено 7 Април, 2014 Аз съм с тази комбинация накладки Теxtar-дискове Zimmermann и свирят, преди това бях с Паджит пак свирят. Отделно изкривих дисковете.Бих взел EBC другия път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h4rd2kill 2 #7 Отговорено 11 Април, 2014 В крайна сметка намерих на добра цена textar и ги взех. Даже си взех грес на textar за спирачните апарати. Надявам се всичко да е наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове