Hom3r 1 #1 Публикувано 30 Март, 2014 Здравейте колеги, карам Сивик 2006 2.2 дизел и при десен завой на павета или дупки се чува гадно тропане отпред в ляво. Водих я на сервиз, там ми казаха, че карето е здраво и че най-вероятно е от амортисьора. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо? Колко пари струват два амортисьора ориентировъчно ,там ми дадоха цена около 550лв с труда? Благодаря Ви предварително.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emo877 0 #2 Отговорено 5 Април, 2014 Здравейте колеги, карам Сивик 2006 2.2 дизел и при десен завой на павета или дупки се чува гадно тропане отпред в ляво. Водих я на сервиз, там ми казаха, че карето е здраво и че най-вероятно е от амортисьора. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо? Колко пари струват два амортисьора ориентировъчно ,там ми дадоха цена около 550лв с труда? Благодаря Ви предварително. Sent from my iPhone using Tapatalk Да колега имах същият проблем с тропане отпред в дясно, смених 2-та предни амортисьора с тампоните и колата стана супер !! Амортисьорите излизат междъ 350-420 лв ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hom3r 1 #3 Отговорено 5 Април, 2014 Благодаря колега, явно в тях е проблема. Каква марка амортисьори сложи? По-меко ли вози колата? Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emo877 0 #4 Отговорено 9 Април, 2014 Сложих марка SACHS и да ти кажа много по добре вози !! Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mimiron3 11 #5 Отговорено 30 Януари, 2020 Здравейте, и при мен има тропане вдясно на дупки. Все едни ше се разглоби. Колата е на 110000. Амортисьорите изглеждат здрави. Може ли да е отгоре над него нещо, примерно тампон или друга част? Как да разбера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове