ArHoNoV 10 #1 Публикувано 29 Март, 2014 Колеги, много голяма помощ ми трябва.. Имах д14а1 (дуал карб) 4г сивик... и се забърках в големият филм .... Та сложих си двигател д16а9, напълно го направих и закупих инсталация от кончерто, но си знаех, че нямат много много общо със тази от на рекс или 4-та г. ....Обмислям пак да сложа от црх-са, но от дясно, където е комутаторчето.. Незнайно защо някой я е направил само там ОБД1, а реално цялата инсталация е от рекс ОБД0.. Исках да ги навържа, но на ОБД0 е с 12 пина, а ОБД1 е с 19 пина и цветовете са различни.... и май няма да се получи... Та.. молбата ми е някой ако има некаква схемичка да ми прати... МОЛЯЯЯЯЯЯЯ (( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArHoNoV 10 #2 Отговорено 3 Април, 2014 (Редактирано) Привет Колеги оправих всичко но сега имам друг проблем ..... До бобината си идва ток ,но не дава на свещите ток и смених.Бубина,палец и кабели но няма и няма ток от какво може да е това странното нещо ?? Вазможно ли е да е от,комутаторчето вътре в делкото ??!?! Редактирано 3 Април, 2014 от ArHoNoV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #3 Отговорено 3 Април, 2014 При контакт на ignition има ли +12V? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArHoNoV 10 #4 Отговорено 3 Април, 2014 Да има си постоянен ток като съм на контакт и към комутаторчето и към бубината ....... капачката ми е идеално здрава .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове