ss_skyll 0 #1 Публикувано 28 Март, 2014 Здравейте колеги от скоро търся да купя Сивик 6 генерация, като съм се спрял на 1.5 VTEC двигател с 114 коня търся да е Fastback (англичанка) , но доста трудно се намират, поне за последните месеци в които гледам. Днес попаднах на тази обява : http://www.cars.bg/c671263 Аеродек е автомобила, но до момента не съм карал и нямам никакви наблюдение върху него. Какво мислите за автомобила, как е като здравина, има ли често срещани дефекти, лесно ли се намират части и ако може да ме запознаете повече с поддръжката на автомобила. Има ли разлика в качеството и здравината между fastback и aerodeck? Извинявам се ако дублирам темата, но не успях да намеря в търсачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miromoshev 17 #2 Отговорено 28 Март, 2014 Тъмна каруца със светъл салон. Готино! Аз на първо четене виждам един евентуален проблем - Австрия. Много добре гледай какво купуваш! И един по-маловажен - няма климатик. Другото си е жив субективизам. Това, че на мен ми харесва като кола, в смисъл не само визуално, но и като пътно поведение, комфорт и още една камара нещица, не значи, че и на теб ще ти хареса. "Въпрос на вкус" казало кучето и ...... По техническите въпроси може да поразгледаш форума. Поне на мен, преди време ми беше много полезн при избора на автомобил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiVaNeT0 0 #3 Отговорено 8 Април, 2014 Здравейте колеги от скоро търся да купя Сивик 6 генерация, като съм се спрял на 1.5 VTEC двигател с 114 коня търся да е Fastback (англичанка) , но доста трудно се намират, поне за последните месеци в които гледам. Днес попаднах на тази обява : http://www.cars.bg/c671263 Аеродек е автомобила, но до момента не съм карал и нямам никакви наблюдение върху него. Какво мислите за автомобила, как е като здравина, има ли често срещани дефекти, лесно ли се намират части и ако може да ме запознаете повече с поддръжката на автомобила. Има ли разлика в качеството и здравината между fastback и aerodeck? Извинявам се ако дублирам темата, но не успях да намеря в търсачката. За части се намират за здравина са стабилни като цяло си се насочил добре колега . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valioturb 165 #4 Отговорено 8 Април, 2014 Моята е 1.5 Втек, обаче е хечбек. Като цяло съм много доволен от колата вече близо 3 години я карам. Проблеми до сега не е създавала никакви сипвам бензинче и карам. Сменял съм само консумативи по нея - масла, филтри, веднъж и ангренажен ремък(той си беше скъп, поне за мен). Като мотор съм много доволен, защото когато я карам леко около 2-3000 оборота и свети лампичката екомони, колата харчи изключително малко, а когато решиш да я нятискаш си върви доста прилично ( това е на хечбека не знам дали на аеродека няма да му е малък този двигател). Откакто е при мен колата стои паркирана пред блока и по купето вече има леки следи от ръжда(когато я взех нямаше и следа от нея) и това че от дупките по родните шътища задната ми броня увисна малко, това може би е единственото което ме притеснява в тази кола. Ако те интересува още нещо пиши ще гледам да помогна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rumenbo 8 #5 Отговорено 18 Април, 2014 Гледай за ръжда щом е от Австрия! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове