nanizealot 39 #1 Публикувано 27 Март, 2014 (Редактирано) Колеги изпадна ми един акорд type-r от UK ,искам да слапна двигател в сивика , не искам темата да става банална ,когато дойде времето да се прави операцията ,ще има тема в друг раздел , та мисълта ми е освен двигателят ,скоростите , компа , окабеляването , друго какво мога да изтрагна от него ?Трябва да помисля и върху полуоските и механизма за превкючване на скоростите .Ще съм благодарен да сортирам мнения относно всичко .Дайте мнение и за двигателя !! Редактирано 27 Март, 2014 от nanizealot Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staykov 15 #2 Отговорено 27 Март, 2014 дискове и апарати- предни+ задни и джанти, волана също генерацията също Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
anastas83 35 #3 Отговорено 27 Март, 2014 Лоста жилата до кутията , таблото с уредите не е лошо Генерацията ако е здрава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 281 #4 Отговорено 28 Март, 2014 дискове и апарати- предни+ задни и джанти, волана също генерацията също Стайков, питането е за мотор! Често не си в час... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове