teodorraichev 39 #1 Публикувано 26 Март, 2014 Здравейте, Мисля тия дни да купя 6та ген. Civic 98' 1.4iS, нов внос. За момента не мисля, че фрапантни забележки (само задна чистачка на работи), но един бутон е изтъркан и се чудех какво е предназначението му. Ако може да помогнете. Другото особено е, че е прекалено запазена външно и че е с оригинално Хонда Радио. Което може би е добре... Та, ако ми кажете какво прави бутона: Ако имате други коментари, моля заповядайте Мерси много. Тео Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 26 Март, 2014 Този бутон ти е за габаритите за мъгла . Провери като го натиснеш дали отзад дали ти светва на стопа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teodorraichev 39 #3 Отговорено 26 Март, 2014 Благодаря. Някакви съвети какво да гледам на такава кола, преди покупка. Наистина на външен вид е принцеса и не мисля, че е пребоядисвана. Но все пак.. да се огледам за някакви по специфични неща? Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове