HondaTypeS07 0 #1 Публикувано 24 Март, 2014 Здравейте,имам Хонда Сивик 2007 TypeS и искам да я украся външно с някакви лепенки на TypeS в червен или нещо подобно.Някой може ли да ми предложи кое как къде колко струва ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #2 Отговорено 25 Март, 2014 За да ти е уникална колата колега, най-добрия вариант който мога да ти препоръчам е да си избереш от интернет (google.com) стикерчета и след това на рекламно студио. Не дерат кожи и можеш да си избереш цвят, фрифт и т.н. по свой избор. Аз лично така съм направил на моята. На мен стикера ми излезе малко по-скъпо (25лв) но пък ми я залепи майстора с неговите си препарати и шпакли... Не, че не можеш и сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HondaTypeS07 0 #3 Отговорено 29 Март, 2014 Ето какво искам да се получи. Благодаря Ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiVaNeT0 0 #4 Отговорено 4 Април, 2014 може да се получи само да решиш твърдо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове