Styler1313 1 #1 Публикувано 16 Март, 2014 От доста време искам да си взема Хода и най-накрая успях ...само че не знам от къде да започна и какво точно да правя..... приемам всякакви съвети и помощ... Това е Хондата 1996 -та 1.4 90 кс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SpeeDemoN5 39 #2 Отговорено 16 Март, 2014 Ако я свалиш малко колко хубаво ще седи с тия джанти ама пътищата във Варна не са от най-добрите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Styler1313 1 #3 Отговорено 16 Март, 2014 Знам... мислех си за едно фул пакет окачване на Билщайн естествено от Германия ,а не тези турски сглобки... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DiVaNeT0 0 #4 Отговорено 7 Май, 2014 Генерациика ще ти дойде също добре ,след което малко с интейк и филтърче спортно ще и помогнеш още малко за в началото започни с това 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #5 Отговорено 7 Май, 2014 генерация,филтър са задължителни и са наи-евтиния тунинг. От там вече зависи какво искаш: бегачка или приятна градска кола която да е една идея по бърза от стокова такава. За окачване Билщеин са страхотни , но за сивик бих заложил на по евтиното жълто кони (ако е за мен бих си го викнал от САЩ със пълнене и пружини каквито искам) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sobis 4 #6 Отговорено 29 Май, 2014 Разпределителен вал от D16Y3 или от D16A6 + ролка от d16y7 или y8 или раздвижена ролка. Това ако мотора е D14A2. ибейски 4-2-1 колектор + по широка генерация. След тази 2 операции, колата ще живне осезаемо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sobis 4 #7 Отговорено 29 Май, 2014 (Редактирано) грешка - за триене Редактирано 29 Май, 2014 от sobis Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове