paol0 0 #1 Публикувано 10 Март, 2014 (Редактирано) Здравейте на всички! Имам проблем с навигацията на джипчето ми. Дава ми грешка като пусна диска , защо? Някой ако знае от каде да истегля други карти и чрез коя програма да ги запиша ще съм му много благодарен ! Или да ми обясни какъв е проблема . Благодаря предварително колеги! Редактирано 10 Март, 2014 от paol0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Veseliq 1556 #2 Отговорено 14 Март, 2014 Вероятно трябва да се почисти лещата на DVD-то. Все пак първо запиши нов диск, виж дали ще продължи да дава грешка, чак тогава прибягвай до чистене, понеже е доста пипкава и времеемка работа: http://www.crvownersclub.com/forums/20-mobile-electronics/10274-sat-nav-lens-cleaning-guide-disassembly.html За диск можеш да почетеш тук: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=85054 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paol0 0 #3 Отговорено 15 Март, 2014 Здравей приятел. Записах нов диск и ми дава грешка (ERROR) . С оригиналния от NAVTECH дето си е в навигацията бил не ми дава грешка обаче е за северна Европа , мен ми трябва за источна Европа или България. Не смея да розглобя сам навигацията да ида ли на сервис? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor_Gagovski 33 #4 Отговорено 17 Март, 2014 След като навигацията работи с оригиналния диск , значи всичко и е наред. Най вероятно диска не е записан както трябва или е за старата навигация, преди 2006г . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paol0 0 #5 Отговорено 19 Март, 2014 APN3_6D103_3.70_EAST - тази версия съм качил , тя е най-новата. Работи с оригиналния диск , но само надписи посточнно седят на дискплея от рода на "move vehicle another location" и още други не си ги спомням. А с този дето съм го записал като го прочете ми исписва грешка - "disk is reading an error", нещо такова беше. Кое е проблема сега? Да ида ли на сервис и да почистят тази леща , защото гледах но не знам как се изважда навигацията от таблото и не смея да пипам там, или ? ? ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paol0 0 #6 Отговорено 19 Март, 2014 Не тръгва да ми показва карти и вобще каде се намирам , защото не е за источна Европа оригиналния диск. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове