freeshadow 0 #1 Публикувано 6 Март, 2014 От около година карам Хонда Акорд 7ма ген 2004 година, дизел 2.2 с вградена навигация.Но нямах много време да погледна защо не работи коректно, но се стигна и до нея и ако някой има идея къде може да е проблема ще съм благодарен много.Проблема ми е следния:Като включа на контакт навигацията стартира, изписва диалог, в който приемаш условията и трябва да натиснеш, че си съгласен с тях, т.е. OK.Т.е. до тук тя тръгва и работи коректно, навигираш из менюто и т.н.Когато запаля колата сякаш навигацията се гаси, екранчето става черно и неможе да я стартираш по никакъв начин, нито от задържане на menu+zoom_down(някъде из форума го четох), с натискане на бутона на джойстичето ...Странното е, че ако запаля колата бързо, без да изчакам подгряването на свещите(като за ориентир) стартира нормално и работи коректно.Накратко проблема ми е, че навигацията се гаси след като запаля колата ако изчакам малко и немога да я пусна.Ако запаля веднага, този проблем го няма, или ако колата е само на контакт.Четох из книгите за някаква опция, която да я гаси, но не открих.Благодаря предварително.Съжалявам ако не съм описал добре проблема си, ако има нещо ще допълвам.И ако темата я има също, постарах се да потърся, но не открих нещо подобно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_borisov 0 #2 Отговорено 1 Март, 2015 Здравей, колега. Да те питам, оправили проблема с навигацията на колата и ако ДА как ?. Благодаря ти! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo66 0 #3 Отговорено 24 Декември, 2015 Аз също си купих сивик с вградена навигация и чакам един майстор да ми я направи с бг карта и менто дали е възможно да се направи на български Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo66 0 #4 Отговорено 16 Май, 2016 вече майстора ми оправи навигацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ВесКо 139 #5 Отговорено 17 Май, 2016 Ами честито 5 месеца ли му отне това? Шегувам се... Поне не му искай да ти сменя езика на български, че няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радостин Георгиев 5 #6 Отговорено 4 Декември, 2016 От къде мога да намеря диск за тази навигация .... че е много тъпо по този начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове