Jump to content
Ste

Демонтаж на стькло на Американка

Recommended Posts

Здравейте колеги! Имам нужда от малко помощ. Някой свалял ли е заден пасажерски прозорец  (неотваряем) на Акорд 94 г. 'Американка' хечбек.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никои ли не е свалял такьв прозорец?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги никой ли не знае? :|

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тьй  като никой не казва почнах да си го свалям. Махнах вьтрешното уплатнение и до там. От вьнщната страна уплатнението не излиза. Отидох до една фирма за поставяне на стькла да питам. Веднага ми казаха че взимат 50 лв. за  демонтаж-монтаж и че е лепено. Видяха ми се много парите, а и не това беше целта. С полови уста ме упьтиха че трябва да се реже от вьнка с резец като гумата оставала на прозореца само че гледам ако е както сьм разбрал май ще се отдели от стьклото? Никои ли не го е провил?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро колега! Виждал съм как го режат с тел или резец но ако тръгнеш да го правиш ти си носиш отговорнастта при счупване. Провери колко пари ще ти струва новото стъкло, ако е по евтино от усглугите на посочения сервиз ок. ;) Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега мерси че се включваш. Някой и мен да не отрази. Това за резеца и телта са ми го правили на предният прозорец. Става вапрос за задния страничен които не е много голям и не може да се счупи.Проблема е в гумата която е дебела и декоративна и оставала на стьклото. Ако я отрежа неправилно после или няма да стане или ще е грозно.Там няма място да режа с тел. Благодаря все пак 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...