sweetheart_bg 0 #1 Публикувано 27 Февруари, 2014 Привет! Нов/щастлив/ собственик съм на Хода Сивик, би трябвало/не ми се смейте много-жена шофьор съм/ да сменя ремъци,филтри,масло?Пропускам ли нещо? Бихте ли могли да ми кажете финансово колко би ми излязло горе-долу? Хондата е 2002 г. 1,4,90 коня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #2 Отговорено 27 Февруари, 2014 Ами около 200лв. все пак зависи, кое колко е истинско, не ментета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DENI_ 0 #3 Отговорено 8 Април, 2014 Щом си я взела наскоро най-добре е да й направиш цялостно обслужване. С прилични части - ремъци(ангренажен + другите), ролки, водна помпа, масло + работа ще отиде на около 350лв. според мен. Честно казано не знам точно на този модел как вървят цените, но ще е нещо такова... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4 Отговорено 9 Април, 2014 Ами около 200лв. все пак зависи, кое колко е истинско, не ментета. Те само ремъка и ролката са на тази цена, а колежката иска и масло и филтри да сменя, пък сигурно и за труд ще и искат някой лев .. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jass 6 #5 Отговорено 9 Април, 2014 би трябвало/не ми се смейте много-жена шофьор съм/ да сменя ремъци,филтри,масло?Пропускам ли нещо? Потенциални кандидати за смяна са също така масло на скоростната кутия, накладки и свещи, ама последните две са след преглед и при нужда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PESHO OT MARS 16 #6 Отговорено 9 Април, 2014 Хубаво е да мине и един реглаж на клапани, по принцип е задължително при работа на газ но и за бензина се предвижда да се прави на всеки 30 хил.км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SLR 1 #7 Отговорено 2 Септември, 2017 (Редактирано) Здравейте ето нещо от мен което, което може да е полезно Редактирано 2 Септември, 2017 от Slavkov06 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове