nikyo 3 #1 Публикувано 26 Февруари, 2014 Здравейте колеги. Наскоро се започна едно леко престъргване при първите няколко спирания, след което шума постепенно намалява със всяко следващо и по някое време изчезва напълно. Някой има ли си на представа на какво се дължи това и евентуално как се оправя или да ходя при майстор. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 26 Февруари, 2014 Престъргването от пред ли е или отзад,от към гумите или от към двигателя се чува.Дай повече инфо.Провери си накладките,може да са за смяна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikyo 3 #3 Отговорено 26 Февруари, 2014 От към задната гума. Наскоро ми се наложи да развивам болтовете, за да си сложа тасове и мисля, че от тогава излезна тоя шум. Мислех, че нещо не съм я напаснал както трябва, свалих я и пак я сложих, но нищо не се промени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #4 Отговорено 26 Февруари, 2014 Провери си накладките,ако си с барабани отзад може да се е откачило нещо-провери го. Може и цилиндърчето да ти е за смяна.За това се сещам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blero 1 #5 Отговорено 26 Февруари, 2014 Здравей колега, аз имах същия проблем със стърженето и се оказаха износени накладки на барабаните. Дано не е нещо по - сериозно. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #6 Отговорено 26 Февруари, 2014 Аз залагам на накладки, с всяко натискане на спирачката, челюстите си правят място в барабана, и затова намалява шума. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Riko_Chervenia 102 #7 Отговорено 27 Февруари, 2014 Със сигурност са накладките,а не спирачен цилиндър........... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikyo 3 #8 Отговорено 27 Февруари, 2014 Имам един въпрос с повишена трудност понеже ме мързи да отварям барабана това, че спират да свирят накладките означава ли, че имам феродо и мога да отложа смяната малко без да има фатални последствия? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kickata 24 #9 Отговорено 27 Февруари, 2014 Щом питаш очевидно искаш да чуеш, че няма проблем да си караш така... Едва ли някой може да ти даде адекватен отговор без да види колата... Със спирачки шега не бива... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове