Jump to content

nikyo

Фен
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

3 Neutral

Относно nikyo

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic 1.4i 6 gen
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Plovdiv

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Имам един въпрос с повишена трудност понеже ме мързи да отварям барабана това, че спират да свирят накладките означава ли, че имам феродо и мога да отложа смяната малко без да има фатални последствия?
  2. Парите не ме вълнуват... те ме успокояват :)

  3. @17_5O: от всичките жени на коко динев, локо пловдив е най-грозната

  4. От към задната гума. Наскоро ми се наложи да развивам болтовете, за да си сложа тасове и мисля, че от тогава излезна тоя шум. Мислех, че нещо не съм я напаснал както трябва, свалих я и пак я сложих, но нищо не се промени.
  5. Здравейте колеги. Наскоро се започна едно леко престъргване при първите няколко спирания, след което шума постепенно намалява със всяко следващо и по някое време изчезва напълно. Някой има ли си на представа на какво се дължи това и евентуално как се оправя или да ходя при майстор. Поздрави
  6. Вероятно фугата може да се запълни с някакво гумено уплътнение. При мен проблема е варовика, който се показа на стъклото.
  7. "Мъж без жена е като куче без бълхи... Живее си, но скучно! А жена без мъж е като бълха без куче... може да живее, но няма кого да хапе!!!"

  8. Бармане, дай още две... капучинита :)

  9. @Bender -Много добре е станало. Това доработка на стоковото ли е или изцяло ново? Гледам, че много маняци се заиграват с фибростъкло и добре им се получава. Някой няма ли да се похвали с някакъв такъв проект.
  10. Здравейте,Преди няколко дена видях един колега, който си беше вдигнал крилото (ако може да се нарече така за сивик хеч японка) под ъгъл. Та въпроса ми е как се прави така? Рових се, но не успях да намеря нищо по темата.Поздрави
  11. Къде по-точно е този болт? Някъде отдолу ли се пада? Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...