Jump to content
Ste

Двигател от Акорд на Сивик

Recommended Posts

Здравейте колеги. Имам дв.F20Z1 и F18B3 / Могат ли да се сложат на Сивик 5ген. / Имам идеята, да си закупя с блокирал дв. и да тествам./ Хем данъка от 180 на 40 лв., хем резачка. Някои пробвал ли е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да помогне?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се занимаваи с глупости толко е далече от резачка .Ако ще го продаваш пиши си  :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля че са глупости при тези даньци. Разликата заедно с гражданската е 150лв!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля че са глупости при тези даньци. Разликата заедно с гражданската е 150лв!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лятото наближава и май ще трябва да замразявам проекта за догодина евентуално. Никой не дава сьвет дали е вьзможно да стане присаждането. Ще има ли място в коша за по големият двигател? Окабеляването мисля че ще стане а климатика отпада.Ще трябва да сложа двете коли една до друга и да умувам. Но на око трудно ще се разбере.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен може да се направи, щом може да се сложи h22 в сивик, защо да не може и F-серия. Блока и кутиите са същите между H и F сериите. Ще ти трябват специални стойки с тампоните за двигателя и кутията. И още 1000 неща - инсталация, рязане на купето и конверсия към кабелен ск.лост, полуоски.... Филма е голям, но не е невъзможен. Незнам как стоят нещата с по-тежкия двигател - дали няма да развали баланса на колата и да има още повече understeer, тук вече трябва да питаш някой, който го е правил тоя филм. Оттам трябва да мислиш и за окачването....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стойте за тампоните са мальк проблем. Основният проблем си мислех ще бьде по големият двигател на Акорда да влезне в коша на по малкият Сивик но......днес майстора дето му бях закарал моето старо Ауди да му оправи километража ми каза че не може да го направи. Става вьпрос за 25год. кола на която километража не работеше от 5год. За мен не беше проблем но го стягам за жената че изкара книжка-преди да и дам Хондата. Маистора е електричар от много време и колата е стара (карбуратор) и елементарна. То ако в тоя случай не може с кабелите на Хондата си представям. Но през лятото ще имам време да мисля и да се огледам за някое Сивиче с блокирал двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...