Jump to content
kambat

Искам съвет..

Recommended Posts

Здравейте пичове и пички  :yinyang: . Дойде време да си вземам книжката и най-накрая да се сдобия с автомобил. Надявам се в близкия месец да намеря някоя изгодна оферта и да си взема кола. Та питането ми е, какво е по-добре да си взема в днешно време, защото до скоро имах 3000лв за бюджет, а снощи като седнахме на масата и разбрах, че баба иска внука и да кара по нова кола и ще ми даде 1000-1500лв ако е след 2001година. Та бях си харесал ( те и още ми харесват де..) 6ген хеч 1.4is 90hp двигателя който е... но след като разбрах, че ще има финансова помощ се загледах в Хонда Сивик 7ген 2/3 врати които са. И естествено много повече ми харесват, все пак едното е 98 99 другото 2002 2003. И сега много се двоумя, дали да си взема стара хонда и да се вместя в бюджета да не натоварвам излишно баба ми.Все пак това ще ми е първа кола и не ми трябва кой знае колко скъп и нов автомобил, защото няма да го карам повече от 2 3 години...Но все пак новото си е ново и гъзарията е много по-голяма. И тази 7ген мога спокойно да си я карам нещо от сорта на 5 6 годинки.. Но като знам, че всеки млад шофьор се ожулва винаги, било то в бордюр или някое малко дърво  :censored:   не дай си боже и нещо по сериозно... Ще ми свиди и ще трябва и едно каско да се направи(за такива неприятни случеи) което са допълнителни разходи..И така да ми кажете горе долу как стоят нещата в обслужването, слабите страни, силните страни при 6ген хеч 1.4is 90 hp i 7ген хеч 1.6 vtec 110hp Това са 2те двигателчета които съм харесал, можете да ме посъветвате и за други двигатели както и за други коли.. Как ще е най-добре да направя.  :honda:  Гледал съм и А3 1.9tdi 131hp но те са много скъпи.

• Надолу 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...