kambat 2 #1 Публикувано 24 Февруари, 2014 Здравейте пичове и пички . Дойде време да си вземам книжката и най-накрая да се сдобия с автомобил. Надявам се в близкия месец да намеря някоя изгодна оферта и да си взема кола. Та питането ми е, какво е по-добре да си взема в днешно време, защото до скоро имах 3000лв за бюджет, а снощи като седнахме на масата и разбрах, че баба иска внука и да кара по нова кола и ще ми даде 1000-1500лв ако е след 2001година. Та бях си харесал ( те и още ми харесват де..) 6ген хеч 1.4is 90hp двигателя който е... но след като разбрах, че ще има финансова помощ се загледах в Хонда Сивик 7ген 2/3 врати които са. И естествено много повече ми харесват, все пак едното е 98 99 другото 2002 2003. И сега много се двоумя, дали да си взема стара хонда и да се вместя в бюджета да не натоварвам излишно баба ми.Все пак това ще ми е първа кола и не ми трябва кой знае колко скъп и нов автомобил, защото няма да го карам повече от 2 3 години...Но все пак новото си е ново и гъзарията е много по-голяма. И тази 7ген мога спокойно да си я карам нещо от сорта на 5 6 годинки.. Но като знам, че всеки млад шофьор се ожулва винаги, било то в бордюр или някое малко дърво не дай си боже и нещо по сериозно... Ще ми свиди и ще трябва и едно каско да се направи(за такива неприятни случеи) което са допълнителни разходи..И така да ми кажете горе долу как стоят нещата в обслужването, слабите страни, силните страни при 6ген хеч 1.4is 90 hp i 7ген хеч 1.6 vtec 110hp Това са 2те двигателчета които съм харесал, можете да ме посъветвате и за други двигатели както и за други коли.. Как ще е най-добре да направя. Гледал съм и А3 1.9tdi 131hp но те са много скъпи. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове