CDP 2 #1 Публикувано 23 Февруари, 2014 Незнайно по какви причини самата шайба се отцепи от оста на коляновия вал като от самото движение са се изпилили и шлиците и на двете .... Проблема е по скоро стругарски,ако можете да ме насочите към правилния майстор ... от Варна съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CDP 2 #2 Отговорено 2 Март, 2014 темата може да се закрие 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #3 Отговорено 2 Март, 2014 Тук не е продавалника да се трият теми.Някой може да има същия проблем и да потърси решение. Проблема се получава след смяна на ангренажен ремък от човек ,който не знае какво прави. Решението на проблема е наваряне на шийката на к.вал,струговане,шлайфане и изработката на шпонков канал на фреза.Монтира се нова шпонка и нова шайба. Втори вариант-след наваряне се прави по-широк шпонков канал,истинска шпонка по поръчка,примерно 10мм широка и съответно ангр,колело и шайбата се преправят като за новата шпонка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CDP 2 #4 Отговорено 2 Март, 2014 Съгласен съм с тебе,че не е продавалник, ама защо чак след като написах горния пост трябваше да се изкаже някакъв съвет.... Иначе евала за компетентното мнение 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #5 Отговорено 4 Март, 2014 Старая се да преглеждам форума поне през вечер,за в бъдеще ще гледам всеки ден... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове