хондаа 0 #1 Публикувано 9 Февруари, 2014 Здравейте колеги, когато си взех колата, ми я дадаха със "спортен филтър" , кутията и е свалена но ми я дадаха и нея. Искам да си я сложа, забелязах обаче ,че под кутията се намира отвора от където влиза въздуха и явно там е имало някаква допълнителна тръба, молбата ми е , можели някой да прикачи снимка да видя как изглежда тази тръба под кутията и от къде точно минава ( аз си имам предположения , но да видя дали са вярни). :honda:/> Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 9 Февруари, 2014 Под кутията на филтъра се намира един обемен съд а не тръба. Продавачът явно го е изхвърлил, когато е монтирал спортния филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto555 8 #3 Отговорено 9 Февруари, 2014 http://japancars.ru/...&nplblk=B__0101Дано да ти е полезно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #4 Отговорено 10 Февруари, 2014 Колега, затова ли питаш? Стои в подкалника и за целта се сваля бронята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хондаа 0 #5 Отговорено 11 Февруари, 2014 Колега може би е това, аз не съм го виждал до сега. Просто когато реших да си сложа оригиналната кутия забелязах , че от долу има някакав отвор , а също и на мястото където ляга има дупка и се осъмних , че нещо ми липсва. Благодаря за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #6 Отговорено 11 Февруари, 2014 това не е ли резонатора ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #7 Отговорено 11 Февруари, 2014 Точно това е! CHAMBER COMP., RESONATOR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AleCS 4 #8 Отговорено 12 Февруари, 2014 Колеги, за да не отварям нова тема мисля да питам тук... без въпросния резонатор проблем ли е да се кара, от доста време си мисля че целия този завой на тръбата адски много запушва пътя на въздуха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #9 Отговорено 13 Февруари, 2014 Ако е без резонатор по-добре си карай със спортният филтър(поне по отношение на звука) .Карам Сивик със същият двигател и си сложих спортен филтър J&R и честно казано не съм забелязал резонатора със смукателната тръба да спъва колата. Разликата е във звука и във внушението,че колата върви повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Георги 68 #10 Отговорено 13 Февруари, 2014 Няма как резонатора със смукателната тръба да спъва колата при положение, че малките човечета с белите престилки са го измислили и са преценили, че това е най-доброто за двигателя. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AleCS 4 #11 Отговорено 13 Февруари, 2014 Ясно, значи така ще го оставя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове