seldon 1 #1 Публикувано 9 Февруари, 2014 Някой да е срещал на този мотор D16W5 външен горивен филтър, аз търсих из моята но не открих, и смятам че е в резервоара вграден. Ако е така, той как и на колко време се обслужва. На мотора D16W1 видях че се намира до моторчето за чистачките, но да моя не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
seldon 1 #2 Отговорено 9 Февруари, 2014 Никой ли няма с HR-V V-tec 124 коня, това е мотора D16W5, давам пояснения, ако някой не знае. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 10 Февруари, 2014 Няма външен филтър,в помпата е,тоест тялото на помпата се сменя.Не знам каква е идеята.Ако си намериш маркуча от рампата на D16W1,можеш да си сложиш стандартния филтър за колата на същото място.Там оня правия тгул с тампона като се разглоби,долния с мъжката резба влиза в филтъра ,а отгоре слагаш оригиналния от 105 коня.Ако ти се занимава де.Пробег няма.Пише ако налягането на рампата падне под 2,6 бара се сменя....Нормалното налягане е до 3,1 бара. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
seldon 1 #4 Отговорено 14 Февруари, 2014 Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
japona 0 #5 Отговорено 24 Декември, 2014 Два дни го търся,а то нямало.А в магазина посочих изрично,че е 125 коня.Пфуу....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokomba 0 #6 Отговорено 2 Декември, 2015 Два дни го търся,а то нямало.А в магазина посочих изрично,че е 125 коня.Пфуу....... Всъщност явно няма разлика при различните конски сили. Моят Харви е 105к.с., но горивният му филтър е също в резервоара. 2002 година е, също Vtec и 4х4. Двигателя е D16W5. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #7 Отговорено 2 Декември, 2015 (Редактирано) Е как е 105 коня, пък е D16W5? Трябва да е D16W1 105 коня и е без ВиТек. Редактирано 2 Декември, 2015 от Dragijev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #8 Отговорено 3 Декември, 2015 Аз пък съм с двигател D16z6 - Витек...явно двигателя е сменян по неизвестни причини....филтър нямам. На другото Харви съм с D16W1 и има филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове