Jump to content
hondorjini

Удариха ми хондичката точно най-долу под задното стъкло

Recommended Posts

Цялата ламарина е накъсана вдлъбната..и мисля , че не е за тенекиджия..Публикувано изображение

ПРЕДЛОЖЕНИЯ??? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО КОЛЕГИ..

П.С - Ако темата не е за този раздел бихте ли я преместили..10х

П.С - СЪНЕН СЪМ ОЩЕ ИЗВИНЯВАМ СЕ..СТРАНИЧНОТО СТЪКЛО пф...

Редактирано от hondorjini

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами събуди се и пусни нова тема,че не се разбира нищо,оплакваш ли се,търсиш нещо ли,кое е ударено в крайна сметка!!!

Редактирано от RadoslavKZ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами събуди се и пусни нова тема,че не се разбира нищо,оплакваш ли се,търсиш нещо ли,кое е ударено в крайна сметкаПубликувано изображение

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1435643946673341&set=o.207107072756696&type=1&theater

ПРОСТО МИ Е НУЖНО МАЛКО ИНФО. КОЛКО ПАРИ ЩЕ СТРУВА...кое се сменя...защото ми е доста странно не е врата да я смениш......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качи снимка на удареното място, за да се види за какви поражения става на въпрос. И защо да не може да се оправи с тенекеджия?. :unsure:/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако удара е само в това което си оградил на снимката, то направо е смешно да говориш че не може да се отремонтира. Аз съм сменял почти цялата предна част на една от Хондите си преди години. Пораженията при мен бяха по над 6 детайла. В случая при теб, един добър тенекеджия може да изправи линията на прага. Ако удара там е прекалено голям, ще се наложи да заварява доста допълнително ламарина за да усили мястото за повдигане с крик на колата. Е, няма да стане като нова, но на външен вид няма да си личи нищо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно за тенекеджия си колега. Там е малко кофти ама което не може да се изправи се реже и сменя. Като се наложат заварки трябва хубаво да се запечата, че като погори ламарината лесно гние след това. За цена, всичко е на договорка, но не си води само от евтиното че понякога излиза скъпо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...