WAFFEN SS 31 #1 Публикувано 7 Февруари, 2014 (Редактирано) Здравейте колеги, случайно се сдобих с едно дуалче, всичко ми се изясни долу горе, вакуми, и др. само не знам този щуцер за какво е , и къде се поставя маркуча, в смисъл от тоя щуцер , и къде??? http://picbg.net/img...0752a4203fa.JPG И още нещо, пробиване на карбовете за газ. не ми е ясно само като пробия карбовете, от вътре колко трябва да са излезли щуцерите.Благодаря предварително. Редактирано 7 Февруари, 2014 от ASUS72 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #2 Отговорено 7 Февруари, 2014 1/5 от диаметъра се подават,под ъгъл 30-45 градуса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #3 Отговорено 8 Февруари, 2014 Това какво ще рече, примерно щуцера е с дължина 4см. и диаметър 1см.За градусите ми е ясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 8 Февруари, 2014 Какъв щутцер бе човек.Диаметъра на карбуратора/тръбата на вентури,,,,ако е 50 мм вкарваш 10 мм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WAFFEN SS 31 #5 Отговорено 9 Февруари, 2014 Ок. благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове