Shorty 157 #1 Публикувано 3 Февруари, 2014 Колеги вчера ми свиха лаптопа от колата на паркинга на Лидл в Пазарджик.Ако някой е запознат с криминалния контингент в града или знае къде се пласират крадените вещи(заложни къщи, прекупвачи и т.н.) моля да помогне.Колата е седяла на паркинга от 10:00 до 18:00 кражбата е станала в този период от време.Говорих с управител от магазина и ми каза, че и друг път са изчезвали неща от колите на паркинга, но за съжаление нямат камери и не може да се проследи кой тараши.Всякаква информация би ми била от полза.Знам, че едва ли информацията в компютъра вече е налична, но все пак ако има и малък шанс да си я върна, ще съм благодарен.Предлагам и възнаграждение за всеки оказал помощ, защото в лаптопа имаше доста информация която е ценна за мен.Благодаря на всеки отзовал се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
New-1 36 #2 Отговорено 3 Февруари, 2014 Според мен са били братята роми...или някви наркоманчета,просто няма кой друг да види лаптопа и да се занимава да го взима...някакви закъсали ще да са.Също предполагам че ги пласират в някакви заложни къщи(някой по затънтени,малки за който почти никой не е чувал за да не се набиват на очи или де да знам).Не виждам къде другаде биха могли да го пробутат,затова почни от най затънтените заложни къщи и дай боже да го намериш.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #3 Отговорено 3 Февруари, 2014 (Редактирано) Днес два пъти ходих до Пазарджик.Първия път минах през РПУ-то да си пусна жалба с идеята,че тамошните полицаи си знаят контингента и ако изобщо им се занимава, може да ги привикат,пък да вземе някой да изкочи с моя лаптоп.Малко се съмнявам това да свърши работа за това и обиколих няколко заложни къщи в града повечето в ромската махала, но и там ударих на камък.После се прибрах в Пловдив и си харесах една обява за лаптоп подобен на моя.Съмнително продавача се беше регистрирал в продавалника вчера вечерта и пуснал лаптоп, автокасетофон и кондензатор.Обадих му се и си уговорихме среща, но за мое съжаление, лаптопа си беше на човечеца пазеше си даже кашончето, книжките и всичко както си му е реда.И така вече взех да се примирявам, лаптоп нов ще си взема, но всичката информация събирана с години, няма да мога да си я върна и за това ме е яд повече.Ако имаше как да си взема само харда, лаптопа ще му го подаря, ама нестава.Както и да е ако все пак някой от града мисли,че може да помогне с нещо,нека ми пише.ПС:Поздрави да колегата с червен CRX с тунинг брони, който беше зад мен на светофара малко преди Кауфланд! Редактирано 3 Февруари, 2014 от Shorty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #4 Отговорено 3 Февруари, 2014 (Редактирано) Съжалявам за двойния пост нека някой модератор се погрижи,пиша от телефона! Редактирано 3 Февруари, 2014 от Shorty Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове