plamenht 3 #1 Публикувано 1 Февруари, 2014 Сивик англичанка 96 та 1.4 90 коня та до сега не съм имал проблем с оборотите като е студена държи на 1500 и като загрее заковава 900.Днес тръгвам на студена кола и като дам свободна от 1500 свалят на 1000 и пак на 1500 и се форсира така 5 6 пъти .Дали има някакъв проблем ,защото ще кажете от студа ама 2 ра година я карам и досега такова нещо не ми е правила..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockton 12 #2 Отговорено 2 Февруари, 2014 Сивик англичанка 96 та..... 2 ра година я карам и досега такова нещо не ми е правила..?-А ти какво очакваш от 18 годишна кола пък било то и Хонда или друга Японска , все пак това е механика + Електроника + електро и колкото и да е съвършенно всяко японско творение, отвреме навреме трябва да се обслужва и да му се обръща внимание! Примерно профилактика на горивната ои запалителната системи, почистване на всмукателният тракт и прилежащите(дросел клапа, контролер за празния ход, вакуми и тъй нататък елементи).Също така тряба навреме да се сменят дефектиралите датчици и елементи(защото вечни неща няма),... та за да те слуша хондичката - грижи се за нея и ти!-Ако не успееш сам да се справиш с "грижите" , бих могъл да помогна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
valeobg 1 #3 Отговорено 2 Февруари, 2014 Сивик англичанка 96 та 1.4 90 коня та до сега не съм имал проблем с оборотите като е студена държи на 1500 и като загрее заковава 900.Днес тръгвам на студена кола и като дам свободна от 1500 свалят на 1000 и пак на 1500 и се форсира така 5 6 пъти .Дали има някакъв проблем ,защото ще кажете от студа ама 2 ра година я карам и досега такова нещо не ми е правила..? Колега имах същия проблем и се оказа проблем в дроселовата клапа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #4 Отговорено 2 Февруари, 2014 Колега при по-топло време свали си изчисти дросела и стъпковия мотор.. според мен са най-вероятните причинители.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове