venkata1811 70 #1 Публикувано 1 Февруари, 2014 (Редактирано) Да попитам, понеже съм нов и да ми помогнете с избора или какво да променя, и закупя за да се чува един хубав звук, понеже съм фен на музиката от двигателя. Нямам си много на представа от генерации и гърнета, така че казвайте...Благодаря! Редактирано 1 Февруари, 2014 от venkata1811 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 2 Февруари, 2014 И аз съм с 6 хеч.Сега съм колектор (оригинален 4-2-1) , резонаторно гърне, средно гърне (стоково) и накрая със спортното гърне (вход 50мм изход 100мм). Да ти кажа звукът, който вади е доста плътен (някъде над 2000 оборота). Като тръгна на дълаг път слагам тапата и колата става тиха.Без тапата, колата ми "разплаква" доста аларми. Та по-нататък бих сменил и колектора, но всичко с времето си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkata1811 70 #3 Отговорено 2 Февруари, 2014 само крайното гърне си сменил. А може ли да ми кажеш от къде го купи или някакви предложения какво да сложа и аз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #4 Отговорено 2 Февруари, 2014 Ако е само за бръмченето едно крайно гърне ще ти свърши работа. Моето е тип пура (кръгло) вход ф50 изход ф100. Купих го от Продавалника, чисто ново за 85лв.За предпочитане е да е с тапа , защото може да го правиш по-шумо или по-тихо (за дълаг път например).Чувал съм, че гърнетата с два изхода(т.н тип двуцевка) са по-безшумни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sesk0y 26 #5 Отговорено 2 Февруари, 2014 само крайното гърне си сменил. А може ли да ми кажеш от къде го купи или някакви предложения какво да сложа и аз? От всякъде можеш да си купиш гърне, има много сайтове из интернет, както казва и колегата и от продавалника става, имаш голям избор. За предложение бих ти препоръчал на magnaflow хубав звук вади много ще ти хареса, но както и цената, малко са скъпички. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkata1811 70 #6 Отговорено 3 Февруари, 2014 (Редактирано) благодаря за помоща, а може ли да ми препоръчате някой конкретен модел или оферта (сайт, линк), който да си купя? Редактирано 3 Февруари, 2014 от venkata1811 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #7 Отговорено 3 Февруари, 2014 Ами ето ти 3 варианта между , които се двуомих кое да си купя : Номер 1 Номер 2 Номер 3 Аз си купих Номер 2. Не защото е по-скъпо, а защото самата му тапата има опция за регулиране. Номер 1 пак е същото, но няма тази опция като номер 1. Иначе не виждам друга разлика между двете. А номер 3 е по-евтино като вариант , но няма тапа. Тя лесно може да се направи стига да имаш подходящите условия. Гърнетата са китайски, марката им е Unique . Не съм сигурен дали всичките са тази марка, но това което аз си купих е такава. В продавалника можеш да намериш и някой REMUS или Magnaflow, втора ръка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове