not_sweety 0 #1 Публикувано 25 Януари, 2014 Реших да сменя седалките на Civic, 5-та ген, хеч, с такива от CRX Del Sol, защото моите са тотално амортизирани. А и... малко неудобни.В нет-а има описание на начина по който става това. Но не мога да разбера...Целите релси на Del Sol-а ли трябва да сменя, или само долната част- тази, която се закрепва за пода на купето на Сивик-а.Имам предвид... онази част от релсите, която е с пружините, и отговаря за придвижването на цялата седалка напред- назад, а не статичната... тя, от Сивик-а ли трябва да бъде, или от остава от Del Sol-а?Някой правил ли е нещо подобно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #2 Отговорено 25 Януари, 2014 Релсите от Сивик-а се монтират на седалките от Дел Сол-а и това е :D/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sesk0y 26 #3 Отговорено 25 Януари, 2014 (Редактирано) Както казва колегата сваля се долната част от релсите и се подменят с тези от оригиналните седалки на сивика и си готов . Мисля че и на 6-та генерация е по същия начин така да си подмениш седалките от Дел сол. Поздрави! Редактирано 25 Януари, 2014 от sesk0y Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koc_D15B2 66 #4 Отговорено 26 Януари, 2014 Колега, правил съм подобно нещо на друга марка кола и става точно по начина по който са го описали колегите преди мен Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове