Jump to content

not_sweety

Фен
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно not_sweety

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic
  • Пол
    Не казвам
  • Място
    София
  1. Да, това имам предвид- смяна на всички кори. И ме интересуваше, дали трябва да режа и заварям нови точки за монтажа на седалката. Явно... да. Мерси за отговора.
  2. Имам Civic, 5-та ген, хеч. Мога ли да сменя задната седалка с такава- от VTI. В смисъл... закрепването на седалките еднакво ли е? Щом и двете са хеч...?
  3. Реших да сменя седалките на Civic, 5-та ген, хеч, с такива от CRX Del Sol, защото моите са тотално амортизирани. А и... малко неудобни.В нет-а има описание на начина по който става това. Но не мога да разбера...Целите релси на Del Sol-а ли трябва да сменя, или само долната част- тази, която се закрепва за пода на купето на Сивик-а.Имам предвид... онази част от релсите, която е с пружините, и отговаря за придвижването на цялата седалка напред- назад, а не статичната... тя, от Сивик-а ли трябва да бъде, или от остава от Del Sol-а?Някой правил ли е нещо подобно?
  4. Добре. Благодаря ви за отговорите.И аз мисля, че е от алармата. Не съм сигурен- единствено, защото когато се включват аварийните, не работят определен брой пъти, а произволно.Мога да пробвам- като я изключа.Някакви предположения- къде да търся бушона и?
  5. Здравейте!Имам проблем с аварийните. Сивик, 5-та генерация.Включват се сами. Цъкат си малко, после се изключват. В смисъл- индикира си на таблото, че си работят. Но не съм ги включвал аз.Естествено- това, по време на движение. И е нещо ужасно- особено в час пик, когато ти се налага да се престроиш. Обърква другите шофьори. Не мога да разбера- къде е проблемът. Накрая, днес реших- ще ги изключа. Извадих копчето от таблото, и разкачих буксата. То пък се оказа, че тогава няма мигачи.Отварях капаците на светлините, бутах кабелите. Нищо.Някакви идеи?btw. Тук, в една тема- видях схема на някакво реле- под таблото. Както и че аварийните имат две вериги- с два предпазителя, в купето, и в кутията при двигателя.Но имам и аларма. Тя също трябва да е вързана към аварийните, нали? Не знам. Честно.
×
×
  • Създай нов...