Jump to content
viperoni

Помощ при избор на Honda.

Recommended Posts

Здравейте,решил съм да си взема Сивик 2.2 цдти. Ако някой може да ми помогне при избора ще съм благодарен.Ще кача няколко обяви на които съм се спрял,но приемам и други предложения.Приемам Л.С.,поздрави!1. http://nfs.mobile.bg...ls&slink=5gnt922. http://nfs.mobile.bg...ls&slink=5gnt923. http://nfs.mobile.bg...ls&slink=5gnt92Като цяло следя всички обяви.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно третата обява не си прави труда да ходиш до там като мен. Аз ходих преди 2 седмици и дано да съм ти полезен с мнението си. Единственото хубаво на тази обява е цената. Колата е имала удар отпред и единият вентилатор / левият/ още си виси на кабелите и перката е износена когато е облягала при включване. Двата предни калника са пребоядисвани и имат още залепнал прах по тях / поне да я бяха пастирали/ Лявата колонка е пребоядисвана до ниво над втората панта, която незнайно защо е омазана със силикон. Левият праг се държи само на 1 щипка отпред и една рапидка отзад. Задната броня е натисната не много но личи. Като цяло двигателя е добре но са за смяна ролка и ремъка защото си свирят и се чува при затворен капак. От мен толкова . Азси купих също 2,2 дизел но с по-ниското ниво на оборудване и двуцветен салон. Задължително колата да поработи 1-2 минути и пусни парното да вкарва свеж въздух. Ако мирише на изгорели газове направо си тръгвай. Това е от спукан изпускателен колектор. На втората обява пише цвят т. зелен а на мен ми изглежда , че нее точно този цвят.

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата я гледам (кадето е снимана отгоре предния капак) че е съмнително линията лява с дясната и си помислих че е защото е снимана просто отгоре,обаче погледни хубаво защото свети му лампичката за аир-бега:unsure:/>.Успех

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отзивите и съветите,ако може дайте насока кам някоя друга да се ориентирам.

Редактирано от viperoni

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като гледам е снимал като врътне ключа на он, затова светят всички лампи(еарбег, колан, ръчна, фарове, другите 3 дето не се виждат добре са акумулатор, двигател и другата не се сещам) важното е като се запали двигателят да изгаснат.

Обади се и попитай от къде е купувана колата в бг или в чужбина и ако може да ти каже номера на рамата. после отиваш в хонда и ще питаш да ти кажат първите 3 години как са вървели километрите, така ще можеш горе-доло да добиеш някаква представа дали са истински километрите, също така питай дали е сменено маслото на скоростната кутия, на 120 хиляди км. трябва да се смени, не, че е болка за умиране , не знам колко струва смяната но едва ли е много.

мен лично колата ми харесва стига да не е от Италия.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...