LsD 2 #1 Публикувано 24 Януари, 2014 (Редактирано) Здравейте колеги, налага се и аз да се разделя с таксито Жужи.Причината за продажба е,че работата много намаля съответно и портфейла отъняя....иначе не бих я дал - любов от 1 поглед Колата е вкарана във България 05.12г. от Австрия. Аз съм пръв собственик в Бг.Не съм писал много във форума за нея защото не съм много по писането , а и не е влизала в нечуван проект.Закупена е на 240хил. реални км. и до момента е минала 15хил. в Бг. като до момента освен всички консумативи съм сменил и 2 маншона. Иначе правено от мен по колата е следното: Цялостно пребоядисване Ск кутия С20 с нов съединител Valeo Шорт шифтър с алуминиева топка 4-2-1 изпускател от д16з6 с резонатор на Wallker и крайно гърне със заглушител Предните дискове са 262мм двойно вентилирани надупчени и нарязани - колата спира мн добре с тях Алуминиев интек с филтър K&N и въздуховодите в бронята Предна Разпънка "homemade" За момента това се сещам със сигурност изпускам някоя изненада .... Двигателя е Д15з6 , кара се със масло Repsol 10w40 Всички екстри за модела Климатик Ел.Фарове Ел.Огледала Ел.Стъкла Ел.Шибидах ABS Airbag 2бр. Чупещ волан Затъмнена в Австрия - фолиото е мн хубаво , от вътре се вижда лилаво , а от вън си е черно. Ал.Джанти 14" Ronal със зимни гуми 2x2 предни Yokohama задни Bridgestone Цена - 3800 левчета - на мен ми е излязла доста повече защото е гледана с много любов и не е пестено от материали за нея... Намира се във Варна Документите са изрядни , но няма винетка защото не пътувам много извън града! За връзка с мен тук на ЛС --0896048204-- Мартин Ако не си стъпя на краката и да я сваля от продажба се надявам да отиде при някой който ще я оценява както аз...Ето я и нея..... Редактирано 24 Януари, 2014 от LsD 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #2 Отговорено 3 Февруари, 2014 В колата са вложени много средства и любов... много добър екземпляр е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LsD 2 #3 Отговорено 10 Февруари, 2014 Вече и със Спортно регулируемо окачване на марката RaceLand(USA) + нови планки за шофьорската врата ,че нещо не ми харесваше как се затваря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове