slavikn 1 #1 Публикувано 20 Януари, 2014 Здравейте! Не намерих тема която да отговори на моите въпроси за това реших да пусна нова . Въпросът ми е намерих една хонда сивик 1.4 90 к.с . но мисля че цената която са сложили на колата ми се струва съмнителна от страна на качеството на колата а цената е 2000лв . Внос е от Германия и колата върви прилично но мисля че има някой дефект . Та ако някой може да ми каже какво да гледам и да търся по колата при покупка? Много ще съм благодарен ако някой отговори на въпроса ми . Благодаря . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #2 Отговорено 20 Януари, 2014 ЗдравейтеСпоред мен по- добре да намериш колега от форума- от Кюстендил или Дупница- с когото да отидете и да погледнете колата.Дай подробности- има ли ABS, въздушни възглавници, климатик (някои или всички от изброените е възможно да ги няма в този автомобил, който си гледал) ?Погледни и за наличието на ръжда.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #3 Отговорено 20 Януари, 2014 Привет колега.Бях в Германия,един имаше астра комби на 236.000човека и искаше да я исхвърли за вторични защото и трябваше обслужване...Колата дето си харесал май е купена от такъв(не казвам сигурно)друго-гледай внимателно купето,много е тънка ламарината и ако има ръжди не става от това кола.Друго бръкни в ауспуха ако лесно се маха черното от пърста не гори масло,оглеждай под нея дали има течове...Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavikn 1 #4 Отговорено 20 Януари, 2014 Благодаря за бързите отговори няма ръжда отвън по купето за ауспуха не съм проверил но ще проверя климатик няма , за абс не съм сигурен но калта е 98-година . Няма тропане по ходовата част и добре върви не се чуват шумове по двигателя . Но не знам какво да правя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #5 Отговорено 20 Януари, 2014 Здравей За сега има само две възможности: или я купуваш, или не я купуваш. Намери някой колега от форума, с който да я огледате тази кола. Но ако всичко е наред с този автомобил- няма какво да се колебаеш. Късмет.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #6 Отговорено 20 Януари, 2014 Тогава вземи я и каквото дребно трябва ще оправяш-цената не е зле. Благодаря за бързите отговори няма ръжда отвън по купето за ауспуха не съм проверил но ще проверя климатик няма , за абс не съм сигурен но калта е 98-година . Няма тропане по ходовата част и добре върви не се чуват шумове по двигателя . Но не знам какво да правя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavikn 1 #7 Отговорено 23 Януари, 2014 Според вас какво може да е качеството на тази хонда за тези 2000 лева при положение че човека от автокъщата казва че може и лек коментар да се направи ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #8 Отговорено 23 Януари, 2014 Качеството е адекватно на цената. Имаш 2к, купуваш кола за 2к, караш кола за 2к. Отделно, цената е напълно адекватна за колата, все пак е 15 годишна. Ако се съмняваш, може да си купиш някой от бутиковите модели сивици 6та, които се продават по 4-5-6к лв Както са ти казали хората по-горе - отиваш, гледаш, щом и отстъпка ще има, ако харесаш - купуваш. Не забравяй, че пазаруваш автомобил на 15 години, на чиято седалка e пърдяно от неизяснен брой немци. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavikn 1 #9 Отговорено 27 Януари, 2014 От днес вече горд собственик на хонда сивик 1.4 . Регистрирана с всички документи сега само остава да я обслужия и излиза на пътя, но ще е по-натам че от тоя кат не остана и стотинка за масло и ремаци :Д . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
diver1 14 #10 Отговорено 17 Февруари, 2014 да ти е честита новата придобивка , сподели какви са ти впечатленията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #11 Отговорено 17 Февруари, 2014 Честито колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #12 Отговорено 17 Февруари, 2014 (Редактирано) Честито и добре дошъл в клуба малките самолетчета! Редактирано 17 Февруари, 2014 от bobchoo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Зион 35 #13 Отговорено 17 Февруари, 2014 Честито и от мен.Много да те радва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavikn 1 #14 Отговорено 20 Март, 2014 Здравейте ! Трябва ми спешна помощ . Искам да питам джанти 14 цола ет25-35 7j дали ще станат на сивика 6та генерация без да опират в макферсоните ? Слагах преди 15 цолови ет35 и 7j нямаше проблем но не знам дали ще е така с 14 цоловите. Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Antony23 4 #15 Отговорено 16 Май, 2014 Здравейте ! Трябва ми спешна помощ . Искам да питам джанти 14 цола ет25-35 7j дали ще станат на сивика 6та генерация без да опират в макферсоните ? Слагах преди 15 цолови ет35 и 7j нямаше проблем но не знам дали ще е така с 14 цоловите. Много ще съм ви благодарен ако ми помогнете Може и да нямаш проблем, но виж в някоя тема все пак или направо ги тествай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bigmo6 202 #16 Отговорено 9 Юни, 2014 Аз съм с 14" j6 et 35, дисковете са 262мм. и остава 10мм. между джантата и апарата. Ти с кой размер дискове си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове