ozonbg 1 #1 Публикувано 19 Януари, 2014 Колеги, имам нужда да смажа механизмите под вратата, че нещо взеха да заяждат, и вратата не се отключва с централното, но не мога да разбера как точно да сваля пластмасите. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koc_D15B2 66 #2 Отговорено 19 Януари, 2014 Колега има няколко винта които трябва да отвиеш и после да си помогнеш с голяма отвертка примерно за да изскочат и щипките на кората. Има скрити винтчета мисля под капачето на говорителя и под дръжката за отваряне на вратата. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #3 Отговорено 20 Януари, 2014 А как се сваля дръжката за отваряне на вратата? Не се виждат никакви винтове по нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #4 Отговорено 20 Януари, 2014 Стрелките ти показват къде точно има винтове.Може и да има някой който изпускам,но това като тръгнеш да разглобяваш ще огледаш по-добре.Като развиеш всички винтове ще трябва да махнеш и щифта който държи дръжката за сваляне на прозореца :)/> След това вече сваляш цялата кора. Отбелязал съм ги къде са винтовете на Рекс 2ген,но не вярвам на Сивика да е по-различно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #5 Отговорено 20 Януари, 2014 Като махнеш кората на тонколоната под нея има още 4 винтчета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koc_D15B2 66 #6 Отговорено 21 Януари, 2014 Колегите са се постарали с подробности, дано да са ти от полза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #7 Отговорено 21 Януари, 2014 Благодаря на всички за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове