Prodigy 0 #1 Публикувано 16 Януари, 2014 Здравейте, Искам да попитам дали фарове Angel eyes за сивик 92-95 седан могат да паснат на сивик 92-95 хетч? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spoon raсing 40 #2 Отговорено 16 Януари, 2014 Няма да станат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodigy 0 #3 Отговорено 16 Януари, 2014 Няма да станат Въобще ли няма да паснат или ще се получи нещо като фуга към калника ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spoon raсing 40 #4 Отговорено 16 Януари, 2014 Ами да ти кажа аз съм с Angel на моя хеч и си имат малка фуга,а тези от седана според мен ще ти дойдат много по-къси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spoon raсing 40 #5 Отговорено 16 Януари, 2014 Намери си за хеч,аз мойте от тук http://www.bktuning.bg/product.php?ProductID=1402 си ги взех преди няколко години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #6 Отговорено 16 Януари, 2014 Аз не бих си взел такива боклуци за да не се чудиш после като мен как да ги поправиш. И за ксенон наистина не стават крушките им идват по-дълги и светлината е повече настрани отколкото напред, не пасват добре, за да ги регулираш ти трябва магия особено левия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodigy 0 #7 Отговорено 17 Януари, 2014 Благодаря за съветите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaracer 11 #8 Отговорено 18 Януари, 2014 Колега разликата при хеч и седан е в мигачите ако не се лъжа. Но при тези "тунинг" фарове мигача е заедно с фара и няма да паснат 100%. Ако не си доволен от осветяването ти на оригиналните фарове, пробвай да ги занесеш на майстор. Има хора, които ти правят ново покритие на рефлектора, а ако просто искаш по добър външен вид има теми на колеги от форума, които са правили леки подобрения на фаровете да изглеждат по - добре. Например: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=27848 Сега видях, че има и отделно фарове и мигачи в тази тема... може да си вземеш само фаровете и отделно да си поръчаш мигачи.. само давам идеи. Успех от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове