venkata1811 70 #1 Публикувано 14 Януари, 2014 здравейте, знам че темата ми не е за тук но просто не могада открия има ли тема на която е показано как да си сложа лед осветление на контролния панел за парното и климатика на 6 генерация? Или някой който го е направил да ми пише за помощ. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #2 Отговорено 14 Януари, 2014 (Редактирано) Доста голяма играчка е ..!До колкото помня се махат: кората под волана, жапката, сд-то , цялата пластмаса с пепелника. И започваш да търиш болтчетата които държат цялата средна конзола. Изаждаш копчетата за аварийните и подгрев на задното стъкло. Под тях има по едно болтче. Мисля , че имаше от болтчета от двете страни на средната конзола (от страната на жапката и под волана). Имаше едно и отдолу. Вижда се като легнеш и погледнеш нагоре . Трябва да откачиш и жилото на лостчето , на парното. После издарпваш цялата конзола , тя има и едни чотчета !После си сваляш конзолата на парното и от там нататък е лесноОтдавна я минах тази процедура и не помня точното разположение на всички болтчета.Дано и друг да помогне. Редактирано 14 Януари, 2014 от βείεβ 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове