РадославКз 422 #1 Публикувано 11 Януари, 2014 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 11 Януари, 2014 Не знам да има други, но звука е потресаващ, и ускорението е много добро.Успех с настройките и евала за положения труд.МЕГА е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #3 Отговорено 11 Януари, 2014 (Редактирано) Заради лънча,не може да се изцепи докрай,ама на клипа в движение,наистина се чува доста добре.По колата е правено още-спортни валове Нипон,пилена 1мм глава,орязани бутала,изпускател от Б серия,кутия с 4,25 крайно.Колата е изцяло ненастроена,валовете не са зацепени както трябва,дроселите не са барани още,гори на богато,като луда.Въпреки тва,не дава голям разход и върви прилично,взема ме с 1 кола между нас,на2-ра ми прави разликата и така свършваме Редактирано 11 Януари, 2014 от RadoslavKZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dimitrov93 12 #4 Отговорено 11 Януари, 2014 Това е най-бруталния звук, който аз лично съм чувал.Поздравления, тромпети ли има :? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #5 Отговорено 11 Януари, 2014 2 липсват :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yajo 466 #6 Отговорено 11 Януари, 2014 Дроселите от какво ги присадихте и колко мм. са, ако искате още по хубав ефект прочетете за фуниите на дроселите те трябва да са с определена дължина и радюс на закръгление но трябва да се смятат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
РадославКз 422 #7 Отговорено 11 Януари, 2014 Дроселите са от GSXR 1000,42 мм на парата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове