Valio_87 1 #1 Публикувано 8 Януари, 2014 Здравейте.Карам Хонда Сивик 1.3 , 93та година и за 1ви път се сблъсквам с подобен проблем. Бих Ви помолил ако някой знае или се е срещал с проблема да ме насочи , преди да отида на сервиз и да ми кажат 1000 глупости , но вероятно не и проблема. Колата не иска да пали.. Върти до побъркване , акомулатора е на половин година , бензин има в нея доста , но не може да запали. Предполагам , че е бензинова помпа.. Някой знае ли дали трябва като дам на контакт да се чуе бензиновата помпа , както при някой други коли? Защото при мен не се чува нищо и се чудя дали това може да е нещо , което да ме насочи към нея? Също така ако има във форума майстор , който да разбира от моя модел , а и като цяло , нека се свърже с мен или на лично или на 0898773097 . Не е проблем да си платя , ако може да се видим , да я погледне . Благодаря предварително ! Поздрави : Валентин . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #2 Отговорено 8 Януари, 2014 Твоята помпа е механична - няма как да чуваш нещо.Така или иначе трябва да свалиш дистрибуторната капачка и да провериш в какво положение е тя и палеца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valio_87 1 #3 Отговорено 8 Януари, 2014 Ще ги погледна. Много благодаря ! Твоята помпа е механична - няма как да чуваш нещо.Така или иначе трябва да свалиш дистрибуторната капачка и да провериш в какво положение е тя и палеца. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Koc_D15B2 66 #4 Отговорено 13 Януари, 2014 Здравей, един комшия имаше същия проблем с неговия Civic 1.3 не искаше да пали на по-блажно време - смени дистрибуторната капачка и проблема беше решен.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valio_87 1 #5 Отговорено 14 Януари, 2014 Благодаря за отговора. Здравей, един комшия имаше същия проблем с неговия Civic 1.3 не искаше да пали на по-блажно време - смени дистрибуторната капачка и проблема беше решен.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marchev 23 #6 Отговорено 14 Януари, 2014 Виж дали имаш искра на свещите. Най-вероятно няма. Ако е така причините могат да са няколко и всичките се въртят около делкото ( бубина, комутатор, палец, капачка). Най-добре делко втора употреба. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valio_87 1 #7 Отговорено 20 Януари, 2014 Здравейте на всички писали. Искам искрено да благодаря. Колата е в движение , проблема се оказа дистрибуторната капачка , беше адски изядена отвътре . Смених я и всичко е наред. Много благодаря. Моля Админ да затвори темата. Благодаря !! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове