ubahob-0102 4 #1 Публикувано 3 Януари, 2014 Колеги какъв е дебита на бензиновата помпа на d15b2, Благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #2 Отговорено 4 Януари, 2014 (Редактирано) Ами успява да нахрани 200 коня мотор.достатъчно ли ти е :rolleyes:/> Редактирано 4 Януари, 2014 от dufosvti2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ubahob-0102 4 #3 Отговорено 4 Януари, 2014 Имам някакво прекъсване когато дам повечко газ във високите обороти, когато турбината надуе, мисля си че може да е от делкото или помпата понеже смених свещите и гумичките които са на капака на главата.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2241 #4 Отговорено 4 Януари, 2014 Как чуваш прекъсване във високите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ubahob-0102 4 #5 Отговорено 4 Януари, 2014 (Редактирано) как няма да го усетя ? то е явно и се усеща :ph34r:/> не казвам, че е от бензиновата помпа или нещо такова.Една сутрин не успях да запаля, бутнаха ме запалих.. след това смених свещите и гумичките на капака и не съм имал проблем освен турбината като надуе на 0.5 прекъсна един път, сега вече се случва доста по често и не чак на 0.5.. затова ме свежда на мисълта, че може и да е делкото ... Редактирано 4 Януари, 2014 от ubahob-0102 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #6 Отговорено 5 Януари, 2014 Ако проблемът ти се е появил след смяната на свещите,опитай с други :)/>Какви свещи сложи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ubahob-0102 4 #7 Отговорено 5 Януари, 2014 (Редактирано) проблема ми се появи преди това и затова смених свещите, след смяната на свещите малко утихна ...нжк двуполюстни такива ми предложиха, малко по студени са.. Редактирано 5 Януари, 2014 от ubahob-0102 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ubahob-0102 4 #8 Отговорено 10 Януари, 2014 Оказа се проблема от кабелите .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове