Accord1800 0 #1 Публикувано 25 Декември, 2013 Колеги имам проблем от няколко дена със този шум.Когато започна да ускорявам колата над 60км и се появява някакъв шум подобен на пръскане на вода , или като изпускане на въздух.Това го има само когато мина над 60км/ч , в това време колата си върви нормално и не губи никаква мощност,и когато намаля скоростта ,шумът изчезва, когато карам по бавно не се появява този шум.Някакви идеи от какво ще е това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #2 Отговорено 25 Декември, 2013 От къде го чуваш - от двигателя или от скъсаното уплътнение на прозореца на шофьорската врата?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Accord1800 0 #3 Отговорено 25 Декември, 2013 Искаше ми се да е от прозореца , но не е .От към двигателя е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
d1ma 40 #4 Отговорено 25 Декември, 2013 Ми вдигай капака и жената да дава газ, ослушваш се и гледаш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове